College and Graduate School of communication

Mercurius is verbonden aan de bachelor, minor, pre-master en master opleidingen Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Deze studie bestudeert communicatie in al haar vormen en in verschillende contexten. Deze opleidingen worden gecoordineerd door het College of Communication en / of de Graduate School of Communication. Mercurius werkt nauw samen met beide om de kwaliteit van jouw studie te waarborgen en zodat je meer uit je studie kan halen.

 

NAAR DE WEBSITE

 

TENTAMENTRAININGEN

TentamenTrainingen.nl bereidt universitaire studenten in Nederland in korte tijd goed voor op hun tentamen en ondersteunt studenten van alle HBO en WO-instellingen in Nederland bij het schrijven van hun scriptie. Het team van TentamenTrainingen.nl bestaat uit professionals en studenten die weten hoe belangrijk het is dat je goed wordt voorbereid op je tentamen. Samen met TentamenTrainingen stomen wij je klaar voor je tentamens en zorgen we dat je soepeltjes je bachelor doorloopt. Naast de trainingen, biedt TentamenTrainingen.nl ook tentamenbundels aan. Dit zijn bundels met samenvattingen die jou nog beter voorbereiden op je tentamen! 

NAAR DE WEBSITE

JOBNER | HET ONLINE FREELANCE PLATFORM

Jobner is een online freelance platform. Ons doel is om de leukste opdrachtgevers samen te brengen met jonge, enthousiaste studenten die zelf de touwtjes in handen willen hebben als het aankomt op hun werkleven. Daarvoor is freelancen de perfecte oplossing! Als freelancer kun je zelf bepalen waar, wanneer, en met wie je werkt. Plus, je werkt voor uurtarieven dik boven het minimumloon. Met toffe jobs verspreid door Nederland bieden we voor ieder wat wils. Of je nu graag in de horeca, hospitality, logistiek, retail of fieldmarketing werkt – bij Jobner vind je de job die bij jou past! Meer weten? Download dan nu de app of neem een kijkje op onze website.

NAAR DE WEBSITE

STUDEERSNEL

StudeerSnel.nl (of StuDocu) is een online community waar studenten studiemateriaal kunnen delen en elkaars studiegerelateerde vragen kunnen beantwoorden. StudeerSnel.nl is opgericht foor vier studenten om studiedocumenten met elkaar uit te wisselen en samen te streven naar betere cijfers. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je cijfers te verbeteren en je kunt altijd, overal en op elk apparaat studeren. Met meer dan vier miljoen documenten geschreven door studenten die je voor zijn gegaan, is er altijd een samenvatting die jou kan helpen om je tentamen te halen!

 

NAAR DE WEBSITE

KNAEK

Knaek is er voor studenten, door studenten! In 28 studentensteden in Nederland en België verzorgen we een lokaal kortingsaanbod. Dit wordt aangevuld met nationale kortingen en online (cashback)kortingen. De doelstelling van Knaek is om studenten zoveel mogelijk geld te laten besparen met zinvoller kortingen die een collegejaar lang onbeperkt te gebruiken zijn! Mercurius’ samenwerking met Knaek zorgt ervoor dat jij de leukste kortingen in Amsterdam en Nederland krijgt en daarbij is het eerste jaar helemaal gratis!

 

NAAR DE WEBSITE

DOJOKO

Connect, Collaborate, Communicate. De slogan van dit platform spreekt boekdelen. Dojoko is dé plek voor alle studenten over de hele wereld om samen te komen. Met in totaal meer dan 1.3 miljard studenten op de hele wereld, zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor jou om like-minded studenten te ontmoeten, je netwerk uit te breiden, en samen te werken aan gave projecten.

 

NAAR DE WEBSITE

FLOWENTLY

‘Leren door doen’ is het motto van Flowently. Geen taallessen in een klaslokaal maar je ontmoet je prive tutor in een plaatselijk cafe waar je met een kop koffie samen in de studieboeken duikt. Blijf niet te lang zitten, maar ga vooral ook op stap, naar de markt, een museum of in de stad en oefen je nieuwe taal in ‘real life’. Met de hulp van je tutor leer je handige zinnen die je meteen kunt gebruiken zonder je ongemakkelijk te voelen. Flowently biedt online en live sessies, Nederlands, Engels en andere talen. We bieden onze sessies aan van 8am tot 10pm, 7 dagen per week en je vindt onze tutors in 100 plaatsen in Nederland. Hulp nodig voor je scriptie in het Engels? Bij Flowently leer je precies wat jij nodig hebt.

 

 

NAAR DE WEBSITE

OPVALLERS

In 20 jaar tijd is Opvallers uitgegroeid tot specialist in Field Marketing- en Sales. Tot op de dag van vandaag brengen wij de mooiste merken zoals onder andere Red Bull, Dior en Haribo onder de aandacht in ons speelveld! Hoe? Door samen met onze opdrachtgevers het juiste plan te creëren, zorgen we voor maatwerk en worden spraakmakende campagnes realiteit. Hierbij nemen we het hele traject uit handen. Van stadscentrum tot festival en van stadion tot winkelvloer, overal kom je Opvallers tegen. Kortom, wij zorgen voor een gelikte campagne van A-Z!

Opvallers bestaat uit een prachtig team met een grote diversiteit en kwaliteit aan mensen, zowel op kantoor als in het veld. “Enthousiasme, creativiteit, de wil om te werken en flexibiliteit”, begrippen waar Opvallers voor staat. Werken bij Opvallers, is werken bij een van de beste fieldmarketingbureaus van Nederland! Bovendien kan het werk als promotor, host(ess) of salestijger een waardevolle springplank zijn voor je carrière. Vele toppers hebben na hun studie via Opvallers de eerste glansrijke baan gevonden bij één van de toffe merken waarvoor we werken. Al met al slaan we een brug tussen bijbaan en een succesvolle toekomst en dat alles in een opvallende omgeving.

NAAR DE WEBSITE