Sociaal, Weekendtrips

Batavierenrace 2018

Iedereen moet fit en gelukkig zijn en wij hebben nu de kans om dit samen voor elkaar te krijgen! Accepteer deze geweldige kans en sluit je aan bij Mercurius’ batavierenrace team!

Op 21 april vindt de 46ste editie van de batavierenrace plaats en Mercurius doet natuurlijk mee. Deze race is een van de grootste van de wereld en ongeveer 10.000 mensen doen mee. Geweldige teams van 25 studenten van alle universiteiten uit Nederland zullen samen een race van 175km rennen. Elke deelnemer kan zijn voorkeur geven voor de afstand die hij of zij wil rennen gebaseerd op hoe fit je bent. Op deze manier zal elk teamlid een deel van de totale afstand rennen.

Natuurlijk, als we de finish gehaald hebben zullen we dit groot gaan vieren. We zullen de rest van het weekend een feestje bouwen met de andere deelnemers. Dit zal het grootste studentenfeest in Nederland worden!

Klinkt dit goed? Doe mee! Je kan nu een plekje in het Mercurius team bemachten door je aan te melden. Je zal de details over de voorbereiding en een aantal teambindingsevenementen later ontvangen via de e-mail.

For 36 euro (excl. transactiekosten) kan jij….

  • Je aansluiten bij het Mercurius Batavierenrace team
  • Meedoen met trainingsactiviteiten voor de race
  • Meedoen met teambindingsevenementen
  • Een plekje bemachtigen op de camping met alle team
  • Krijg je maaltijden en snacks gedurende het hele weekend
  • Een feestje bouwen op de zaterdagavond!
  • Een super leuk weekend beleven!

Nog niet helemaal overtuigd? Op dinsdag 16 januari zal er een informatie meeting plaatsvinden over de race. Hou hier Mercurius’ evenementen voor in de gaten!

[kleo_button title=”Meld je aan!” href=”https://mercuriusuva.veebihai.com/events/batavieren/” style=”default” size=”” ]