Boeken

Bestel je studieboeken

Studieboeken met korting

Als student heb je nooit genoeg geld, en daarom bieden wij korting op studieboeken welke kan oplopen tot 18%! De boekverkoop vindt plaats in de eerste weken van het semester of blok. Wij verkopen boeken voor alle Communicatiewetenschap bachelor- en mastervakken. De boekenlijst wordt samengesteld in overleg met de opleiding, zodat je altijd de juiste studieboeken in huis hebt.

Om boeken te kopen met korting moet je lid zijn van Mercurius. Je kunt lid worden op onze website of tijdens het bestellen van je boeken. Boeken kun je vervolgens online aanschaffen via de webshop van Athenaeum (maar gebruik onze link). Alle boeken staan per jaar en per vak gerangschikt. Je kunt kiezen om de boeken thuis te laten bezorgen of om deze bij ons op te halen. Mercurius werkt samen met Athenaeum Boekhandel, een onafhankelijke boekhandel in Amsterdam. Samen met Athenaeum zorgt Mercurius er voor dat je altijd de juiste boeken in huis hebt voor een gereduceerd tarief.

Edit 2020-2021: Door de uitbraak van het coronavirus is de boekverkoop dit semester iets anders georganiseerd dan je van ons gewend bent. Er zullen twee mogelijkheden zijn. De boeken die je koopt via onze boekverkoop (13 januari – 24 januari) kan je op 1 februari bij ons op de Roeterseilandcampus ophalen. Deze uitgifte zal volledig gaan volgens de RIVM en overheidsmaatregelen. Tijdens deze uitgifte zullen we werken met tijdsloten. Je krijgt voor de uitgifte hier een mail over. Als je van tevoren al weet dat je niet op de campus langs kan komen, is speciaal voor deze groep leden een tweede ronde die zal gaan via de universiteit module van Atheneum (15 januari – 24 januari). Als je tijdens deze ronde besteld zullen je boeken binnen worden thuisbezorgd. De prijzen zijn afhankelijk van de regio van bezorging.

BELANGRIJK PUNT 1: Door de drukte bij PostNL en alles wat het coronavirus en de Brexit met zich meebrengt, kan het zo zijn dat jouw boeken op een andere datum worden geleverd dan aangeven.                                                                                     

BELANGRIJK PUNT 2: Mogelijkheid twee gaat via de universiteitsmodule. Hierdoor is de korting iets minder dan normaal omdat het niet gelinkt is aan onze studievereniging. In overleg hebben we toch een korting van 5% kunnen regelen via de code SVMER2021.

BELANGRIJK PUNT 3: Vergeet tijdens mogelijkheid 2 niet om ‘Thuisbezorgen’ aan te vinken en je adres in te vullen! Er zal geen fysieke pick-up zijn voor deze ronde!

De boekverkoop voor het tweede semester is gestart en eindigt op 24 januari om 23:59! Wees dus snel met het bestellen van je boeken!

Instructies

1. Bezoek de Athenaeum website via deze link of deze link voor thuisbezorging

2. Er zijn vier keuzes. Selecteer de volgende opties: Mercurius – BA Communicatiewetenschap (NL), BA Communication Science (EN) of Verkorte BA Communicatiewetenschap – Jaar – Semester 1 of 2

3. Selecteer de boeken die verplicht zijn voor de vakken die je gaat volgen. Klik dan op ‘Bestellen/Reserveren | Order’

4. Je kunt korting krijgen via Mercurius. Het enige wat je moet doen is lid worden. Dit kan via onze website of tijdens het bestellen van je boeken. Je kunt een lidmaatschap selecteren tijdens het bestellen: 1 jaar, 3 jaar of 4 jaar. Als je een van deze lidmaatschappen selecteert tijdens het bestellen ontvang je automatisch korting. Als je al lid bent van Mercurius, kun je klikken op ‘Ik ben lid van deze vereniging en heb de kosten die ermee verbonden zijn betaald.’

5. Klik op ‘Ga naar de winkelwagen’

6. Vul je gegevens in.

7. Je kunt alleen de optie kiezen om je boeken op te halen bij de Athenaeum Boekhandel Roeterseilandcampus.

8. Kies je betaalmethode. Het is niet mogelijk om in de winkel te betalen.

9. Na betaling ontvang je een bestelbevestiging. In deze bevestiging vind je meer informatie over wanneer, waar en hoe laat je je boeken kunt ophalen. Je kunt ons ook volgen op Facebook voor updates over de boekverkoop.

Als je nog vragen hebt over de boekverkoop, neem dan contact op met [email protected].

Disclaimer: Docenten hebben altijd het recht de verplichte literatuur te veranderen na het contact met Mercurius.

Bestel je studieboeken