Studieboeken met korting

Als student heb je nooit genoeg geld, en daarom bieden wij in samenwerking met Smartbooks korting op studieboeken aan, welke kan oplopen tot 13%! De boekenverkoop vindt plaats in de eerste weken van het semester of blok. Wij verkopen boeken voor alle Communicatiewetenschap bachelor- en mastervakken. De boekenlijst wordt samengesteld in overleg met de opleiding, zodat je altijd de juiste studieboeken in huis hebt. Om boeken te kopen met korting moet je lid zijn van Mercurius. Je kunt lid worden op onze website of tijdens het bestellen van je boeken. Boeken kun je vervolgens online aanschaffen via de website van Smartbooks. Alle boeken staan per jaar en per vak gerangschikt. Je kunt de boeken ophalen bij Roeterseilandcampus op een bepaalde dag en tijd. Samen met Smartbooks zorgt Mercurius er voor dat je altijd de juiste boeken in huis hebt voor een gereduceerd tarief.

De boekverkoop voor het eerste semester is gestart en eindigt op 3 September om 23:59! Wees dus snel met het bestellen van je boeken!

Instructies

  1. Bezoek de Smartbooks website via deze link.  Op de website kun je je boekenlijst voor jouw betreffende jaar en situatie selecteren. Selecteer vervolgens de boeken die verplicht zijn voor de vakken die je gaat volgen. Daarna kun je op bestellen klikken. 
  2. Je kunt korting krijgen via Mercurius. Het enige wat je moet doen is lid worden. Dit kan via onze website of tijdens het bestellen van je boeken. Je kunt op de site van Smartbooks een lidmaatschap selecteren tijdens het bestellen voor 1 jaar.  Wil je een lidmaatschap van 3 of 4 jaar? Bestel dan je lidmaatschap via de website van Mercurius.
  3. Nadat je hebt gekozen voor bestellen moet je een account aanmaken. Vervolgens kun je je keuze bevestigen.
  4. Je kunt alleen de optie kiezen om je boeken op te halen bij de Roeterseilandcampus.
  5. Kies je betaalmethode. Het is niet mogelijk om later te betalen.
  6. Na betaling ontvang je een bestelbevestiging. In deze bevestiging vind je meer informatie over wanneer, waar en hoe laat je je boeken kunt ophalen. Je kunt ons ook volgen op Instagram voor updates over de boekverkoop.

Ben je een eerstejaars en moet je boeken bestellen? Lees dit goed door!
Voor het vak Methods of Communication Research and Statistics / Methoden van Communicatieonderzoek en Statistiek-MCO/S wil de faculteit dat je verschillende boeken bestelt voor de Nederlandse en Engelse track.

Ben je ingeschreven voor de Nederlandse Track? Bestel de boeken voor het vak ”Statistics / Methoden van Communicatieonderzoek en Statistiek-MCO/S”.

Ben je ingeschreven voor de Engelse Track? Bestel de boeken voor het vak ”Methods of Communication Research and Statistics / Methods”.

Als je nog vragen hebt over de boekverkoop, neem dan contact op met [email protected].

Disclaimer: Docenten hebben altijd het recht de verplichte literatuur te veranderen na het contact met Mercurius.