Carrière, Workshops

E-assessment training (Dutch)

Ga jij binnenkort solliciteren voor een traineeship of startersfunctie? Of stel je het nog even uit door al die strenge assessment-procedures? Geen zorgen! Met de juiste voorbereiding weet je precies wat je te wachten staat – en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!

Om jou bij te staan in dit proces organiseert de carrièrecommissie van Mercurius samen met Careerstarter op dinsdagmiddag 7 juni een training waarbij de belangrijkste elementen van het E-assessment (Logisch-, Verbaal- en Numeriek redeneren) uitvoerig worden behandeld. Na afloop ben je niet alleen bekend met de vragen, maar ook uitstekend in staat om de juiste strategieën per onderdeel toe te passen voor een maximaal resultaat.

Twijfel je nog of je je aan moet melden voor de E-assessment training op 7 juni? Past het nét niet in je planning? Omdat het het laatste carrière-activiteit is van het jaar hebben we voor iedere deelnemer een goede hoeveelheid aan brain food (soep, broodjes, fruit), zodat je erna gelijk door kunt naar andere afspraken. Dus meld je snel gratis aan.

Het programma
Tijdens de training zal een algemene toelichting op de werking van E-assessments worden gegeven. Vervolgens zal het onderdeel Logisch redeneren worden behandeld. Na afloop van de training heb je een goed beeld bij het maken van een echt assessment en vergroot je significant je score op het onderdeel Logisch Redeneren!

Over Careerstarter
Careerstarter richt zich op de student die wil starten bij een toonaangevende organisatie voor een traineeship of een startersfunctie. Meer informatie? Bezoek de website: www.careerstarter.nl

 

[ESPRESSO_TICKET_SELECTOR event_id=’7291′]