Carrière, Workshops

Elevator Pitch Training: Lift Jouw Carrière!

Weet jij jezelf te onderscheiden van honderden, zo niet duizenden sollicitanten die samen met jou voor die ene gave studie-gerelateerde bijbaan gaan? LINQ geeft op dinsdag 18 april een Personal Impact Training (PIT) om jou hierbij te helpen. Je wordt klaargestoomd voor je sollicitaties zodat geen recruiter meer om je heen kan.

Tijdens de PIT zelf ligt de focus voornamelijk op het verwoorden van jouw competenties. Je leert je sterke en ontwikkelingspunten helder in kaart te brengen en hoe je deze kan gebruiken tijdens een sollicitatie. In de tweede helft van de training kan je de opgedane kennis meteen toepassen in de vorm van een Elevator Pitch! Kortom, een mooie kans om erachter te komen hoe jij jezelf op een positieve manier presenteert tijdens een sollicitatie!

Over LINQ
Door slimme en sociale studenten met een groot netwerk matchen wij jonge talenten optimaal aan bijbanen, tijdelijke projecten en talentships. Tegelijkertijd ontwikkelen en begeleiden wij hen tijdens en vlak na hun studie. Onze missie is om jouw wereld te vergoten. Je anders en breder te laten kijken, zodat je meer ziet. Als student én opdrachtgever. Klik hier voor meer info.

Let op!
Er zijn maar 8 plekken!

Meld je nu aan!

[ESPRESSO_TICKET_SELECTOR event_id=’5971′]