Sociaal, Feesten

Fv-FMG party Music Roulette

Bevestig de glitters op je discopak, haal je countryhoed uit de kast, train je stembanden met wat meezingertjes, zet je haar in de krul, stoom je trainingspak, oefen je luchtgitaarskills, bereid je rap-battle voor en train je billen met wat extra squats want het is tijd voor een ware FV-FMG Music Roulette!

Woensdag 11 april organiseren de acht studieverenigingen van de Faculteit Maatschappij- en Gedragswetenschappen het allerleukste feest van het academische jaar met het thema ‘Music Roulette’, en iedere vereniging zal in het teken staan van een muziekgenre! Dit superfeest zal plaatsvinden in een Amsterdamse locatie van formaat: de Panama. We zullen om 23:00 beginnen en eindigen om 4:00. Wil je hierbij zijn? Koop dan bij jouw studievereniging een kaartje, want dit wil je niet missen! Leden betalen in de voorverkoop €6,- voor een kaartje en niet-leden betalen €7,-. Tickets in de voorverkoop zijn binnenkort verkrijgbaar! Het belooft een geweldig swingende avond te worden, dus we hopen jullie allemaal daar te zien!

Wanneer: Woensdag 11 april
Tijden: 23:00 – 4:00 (deur sluit om 00:30)
Waar: Panama

[kleo_button title=”Koop hier je ticket!” href=”https://mercuriusuva.veebihai.com/events/fv-fmg-party-music-roulette/” style=”default” size=”” ]