Introductie

Introductieweekend 2021

UPDATE: DIT EVENEMENT IS GECANCELLED

 

Op 19 september vertrekt Mercurius naar het Brabantse dorpje Helvoirt voor het jaarlijkse introductieweekend voor eerste en tweedejaarsstudenten. Dit weekend is de ideale kans om andere studenten binnen Communicatiewetenschap te ontmoeten.

Op vrijdag zullen we met een groep van ongeveer 70 studenten met een grote bus afreizen naar Helvoirt. Gedurende het weekend zullen we verschillende introductieactiviteiten organiseren om elkaar beter te leren kennen. We zullen (drank)spelletjes doen, chillen en de hele nacht door feesten.  

Niet geheel onbelangrijk: het weekend is all inclusive. Dit betekent dat eten (ontbijt, diner en snacks), drinken (ja, ook alcohol), bus en accommodatie zijn inbegrepen in de prijs van slechts €50,99 voor het hele weekend. We zullen zondagmiddag terugkomen in Amsterdam.­ 

Het introductieweekend is bedoeld voor eerstejaarsstudenten die graag hun medestudenten willen ontmoeten en beter willen leren kennen. Als je mee wilt op introductieweekend, meld je dan snel aan! Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal bedden beschikbaar!

 

[button size=”medium” style=”primary” text=”KLIK HIER VOOR TICKETS” link=”https://mercuriusuva.veebihai.com/en/event/introduction-weekend-2″ target=”https://mercuriusuva.veebihai.com/en/event/introduction-weekend-2″]