Introductie, Weekendtrips

Introduction Weekend Communication Science 2018

Op 28 september vertrekt studievereniging Mercurius naar het gemoedelijke dorpje dat Vorden heet voor het jaarlijkse introductieweekend voor eerstejaarsstudenten. Dit weekend is de perfecte gelegenheid om andere nieuwe eerstejaars Communicatiewetenschap-studenten te leren kennen!

Op vrijdagmiddag zullen we met een groep van ongeveer 50 studenten met een grote bus afreizen naar Vorden. Gedurende het weekend zullen we verschillende introductieactiviteiten organiseren om elkaar beter te leren kennen. We zullen (drank)spelletjes spelen, chillen op de boerderij en de hele nacht door feesten.

Niet geheel onbelangrijk: het weekend is all inclusive. Dit betekent dat eten (ontbijt, diner en snacks), drinken (ja, ook alcohol), bus en accommodatie zijn inbegrepen in de prijs van slechts €36,- voor het hele weekend. We zullen zondagmiddag (30 september) terugkomen in Amsterdam.

Het introductieweekend is bedoeld voor eerstejaarsstudenten die graag hun medestudenten willen ontmoeten en beter willen leren kennen. Als je mee wilt op introductieweekend, meld je dan snel aan! Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal bedden beschikbaar!

[button size=”medium” style=”secondary” text=”Koop je kaartje hier!” link=”https://mercuriusuva.veebihai.com/event/introduction-weekend-communication-science-2018/” target=””]

Klinkt tof maar je bent nog geen lid van Mercurius? Kleine moeite!

[button size=”medium” style=”secondary” text=”Word hier lid” link=”https://mercuriusuva.veebihai.com/shop/categorie/lidmaatschappen/” target=””]