Geen onderdeel van een categorie

Join the Introduction Committee!

Elk jaar organiseert Mercurius naast het kennismakingsweekend ook andere activiteiten tijdens de eerste paar weken van het collegejaar. Deze eerste paar weken zijn voor nieuwe studenten het perfecte moment om andere eerstejaars Communicatiewetenschap studenten te ontmoeten. Als een lid van de Introductie Commissie zal je samen met je commissie een onvergetelijke introductieperiode organiseren, waaronder het kennismakingsweekend.

Samen met de eerstejaars studenten zal je een weekend herbergen in de locatie die jij hebt geregeld en zal je een geweldig weekend hosten samen met het nieuwe bestuur en je commissie! Daarnaast zal je diverse activiteiten organiseren waarmee je de nieuwe eerstejaars helpt orienteren en helpt om zowel elkaar als Mercurius te leren kennen.

Ben jij geinteresseerd in het organiseren van een geweldige eerste paar weken vol activiteiten? Meld je dan aan voor de IntroCo door een mailtje te sturen met je CV en een korte motivatie naar [email protected]. De aanmeldingen starten nu!