Geen onderdeel van een categorie

Mercurius Lisbon Trip!

Door het grote aantal aanmeldingen voor de lissabonreis  (veel meer dan verwacht! Bedankt voor de belangstelling), hebben we besloten om de registratie opnieuw te starten, en iedereen een gelijke kans te geven. Dus, in plaats van het googledocument, start de ticketverkoop MORGEN (18-02-2022) OM 10:00 UUR OP DE WEBSITE!
Zo heeft iedereen een kans om zich voor te bereiden. Tickets worden verkocht op een fist come first serve basis. De google forms registratie wordt hierin niet meegerekend. Zorg ervoor dat je er morgen ochtend optijd bij bent en koop je ticket zodra ze op de site staan om mee te gaan op deze super leuke trip!
Hier is gedetailleerde informatie over de reis:
De vluchten:
We vliegen rechtstreeks van en naar Lissabon. Op de vluchten hebben we geen ingecheckte bagage inbegrepen, maar we mogen twee stuks handbagage meenemen – een bagagetas (rugzak, handtas enz.) van maximaal 40x20x30 cm en een bagagetas van maximaal 10 kg en 55x40x20 cm .
 De accommodatie:
We verblijven in het “Urban Garden Hostel”, zeer dicht bij het stadscentrum. We verblijven in stapelbedden in slaapzalen (er kunnen mensen zijn die niet van onze groep in de slaapzaal verblijven, bedden worden willekeurig verdeeld over onze leden).
Openbaar vervoer:
Het ticket is inclusief 15 euro geüpload op een OV-kaart. We denken dat dit genoeg is voor 5 dagen, maar als je erachter komt dat je meer nodig hebt, kun je de kaart opwaarderen!
Culturele activiteiten: Het ticket is inclusief bezoek aan het stadskasteel, het meest westelijke punt van continentaal Europa, het uitzichtpunt van de hele stad en het museum voor traditionele muziek. Daarnaast gaan we naar het strand en bezoeken we verschillende delen van de stad met bars, restaurants enz. – deze zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar je kunt natuurlijk kiezen om te eten/drinken wat je maar wilt tijdens de hele reis!
We zijn ook van plan om naar het mode- en designmuseum “MUDE” te gaan, maar iedereen zal ter plaatse kaartjes moeten kopen als we daar aankomen – we denken niet dat deze heel duur zullen zijn.
Bedrijfsbezoeken:
De reis omvat 4 bezoeken aan bedrijven die zich bezighouden met communicatie of aan de communicatieafdelingen van bedrijven in andere vakgebieden. De inhoud van deze bezoeken is aan de bedrijven, maar duurt meestal 1 tot 2 uur, inclusief een rondleiding door het bedrijf en een gedetailleerde beschrijving van het werk dat ze doen.
 We hebben momenteel enkele bezoeken bevestigd en werken aan andere! We sturen een volledige lijst als de datum van de reis nadert.
Covid-regels:
Wij zullen ons in Nederland en in Portugal altijd aan de Covid-19 maatregelen houden. Om Portugal binnen te komen, is het momenteel verplicht om in het bezit te zijn van een van deze certificaten: – Een geldig vaccinatie EU Digitaal COVID-certificaat (met een compleet vaccinatieschema of met een compleet vaccinatieschema en een vaccinbooster) – Of een geldige test of herstel EU Digital COVID-certificaat, – Of een geldig vaccinatiebewijs (met volledig vaccinatieschema of een vaccinbooster) of herstelcertificaat afgegeven door een derde land, onder wederzijdse voorwaarden: Albanië, Andorra, Armenië, Benin, Kaapverdië, El Salvador, Faeröer, Georgië, Israël , IJsland, Jordanië, Libanon, Liechtenstein, Moldavië, Monaco, Montenegro, Marokko, Nieuw-Zeeland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Panama, San Marino, Servië, Singapore, Zwitserland, Taiwan, Thailand, Tunesië, Togo, Turkije, Oekraïne, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk en de Crown Dependencies (Jersey, Guernsey en het eiland Man), Uruguay, Vaticaan.
Om musea en vergelijkbare locaties te betreden, is een verplicht EU Covid Digital-certificaat in alle modi of een volledig vaccinatiecertificaat of een negatieve RT-PCR-test (geldig voor 72 uur) of een snelle negatieve antigeentest (geldig voor 24 uur) verplicht. Je kunt hierover meer lezen op de website: https://www.visitportugal.com/en/content/covid-19-measures-implemented-portugal
Van alle leden wordt verwacht dat ze aan de normen voldoen, hetzij door vaccinatie, herstel of testcertificaten. Mochten er wijzigingen zijn in de maatregelen zullen wij je hierover informeren. In het ongelukkige geval dat onze reis wordt geannuleerd vanwege Covid-redenen, krijg je een volledige terugbetaling.
In het ongelukkige geval dat iemand vlak voor de reis positief test op Covid, krijgen ze hun geld terug als ze ons een positief testresultaat kunnen leveren met hun volledige naam erop. In het ongelukkige geval dat iemand tijdens de reis positief test op Covid, zal Mercurius proberen mogelijke kosten voor quarantaine en het herschikken van vluchten te dekken, maar als dit meer dan één persoon treft en we niet alles kunnen dekken, zullen we de leden vragen die achter moeten blijven om de rest te betalen.
 Betalen en annuleren Het ticket inclusief al het bovenstaande kost 359,74 euro. Na betaling kunt u uw ticket retourneren tot 15 april, maar aangezien we al op jouw naam hebben geboekt, moeten we een nieuwe persoon vinden om je plek over te nemen en moet je zelf voor de naam wijzigingen betalen op de vluchtentickets en bij het hostel.
Tickets zijn wie het eerst komt, het eerst maalt – koop ze nu voordat ze op zijn!

 

[button size=”medium” style=”primary” text=”KLIK HIER VOOR TICKETS” link=”https://mercuriusuva.veebihai.com/event/mercurius-lisbon-trip/” target=”https://mercuriusuva.veebihai.com/event/mercurius-lisbon-trip/”]