Studie

Mercurius Museum Visit: Stedelijk

Het Amsterdam Art Weekend staat voor de deur! Heb jij een artistieke flair en ben je geïnteresseerd om de Nederlandse kunst te ontdekken? Of ben je nieuw in Amsterdam en wil je graag een van de beste attracties van de stad bezoeken? Dan moet je zeker meedoen met het door Mercurius georganiseerde bezoek aan het Stedelijk Museum! De studievereniging Mercurius nodigt jullie uitvoor dit fantastische culturele event samen met je medestudenten. Het Stedelijk Museum Amsterdam is het grootste museum voor moderne kunst en design in Nederland met verzamelingen van wereldberoemde artiesten, dus mis het niet!

Voor slechts 6€ (voor leden) en €7 (voor niet leden) kan je de volledigere experience can het museum zien, waardoor je door de laatste 150 jaar van de kunstgeschiedenis kan reizen. Naast de basiscollectie van het Stedelijk heb je ook toegang tot drie speciale tentoonstellingen: Lily van der Stokker, Metahaven: Earth, en True Luxury. Het bezoek begint om 16:00 op Woensdag 21 November en duurt ongeveer 2 uur (tot het museum sluit). We zullen elkaar ontmoeten voor de hoofdingang van het museum.

We kijken er naar uit om jullie te zien!

Koop je ticket [button size = “medium” style = “secondary” text = “hier!” link = “https://mercuriusuva.veebihai.com/event/mercurius-museum-visit-stedelijk/” target = “”]!