Geen onderdeel van een categorie

Mercurius Weekend | October 28.10 – 30.10 | Brabantbos Lodge Groepsaccomodatie

Dames, heren en iedereen daar tussenin,

Het is lang geleden sinds Mercurius zijn laatste Mercurius-introductieweekend organiseerde in 2019. Eindelijk, nu COVID geleidelijk ons ​​leven verlaat, is het tijd om deze traditie terug te brengen

Het Mercurius Weekend is een Weekendtrip die studenten buiten Amsterdam meeneemt om te ontspannen, feesten, socializen en de universiteit even te vergeten. Het is ook handig getimed – direct nadat de tentamens zijn afgelopen! Dit betekent dat het een perfect excuus voor je is om eruit te komen, los te gaan en plezier te maken???

Om er het beste van te maken, nodigen we alle eerstejaars Mercurius-leden uit om een ticket te kopen voor een weekend vol plezier bij Brabantbos Lodge Groepsaccommodatie van 28.10 – 30.10. Het is een weekend vol reizen, spelletjes en meer??!

Zorg ervoor dat je, nadat je je tickets hebt gekocht, je gegevens invult in dit google-formulier. Je gegevens worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat je lid bent van Mercurius en dat je het ticket hebt gekocht. Het is jouw verantwoordelijkheid om de gegevens op dit formulier in te vullen – als je dit niet doet, kunt je helaas niet mee op reis en krijgt je het ticketbedrag teruggestort. Je gegevens zijn nodig om ervoor te zorgen dat je over alle actuele informatie over de reis beschikt.

Als je na aankoop van het ticket merkt dat je niet mee kunt op reis, laat het ons dan direct weten via [email protected].

We kijken er naar uit je te zien op het weekend!

[button size=”medium” style=”primary” text=”PURCHASE TICKETS” link=”https://mercuriusuva.veebihai.com/en/event/mercurius-weekend-2022/” target=”https://mercuriusuva.veebihai.com/en/event/mercurius-weekend-2022/”]