Vereniging, Commissies

Mercurius zoekt commissieleden 2017-2018!

Ben jij ook zo blij dat de vakantie er weer aankomt? Of vind je het stiekem wel jammer dat het studiejaar ten einde loopt? Niet getreurd, Mercurius is alweer opzoek naar commissieleden voor het jaar 2017 – 2018!

Jouw deelname aan een commissie is een goede manier om jouw organisatietalent te ontwikkelen, mensen te ontmoeten en alvast aan cv-building te doen. Je kan je met de ervaringen die je gaat opdoen goed onderscheiden van andere studenten en het is natuurlijk ook hartstikke leuk!

Alle commissies staan in de informatiefolder uitgelegd (hieronder te downloaden), er is voor ieder wat wils. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan deze vakantie nog een e-mail naar [email protected] met jouw cv en een korte motivatie om jezelf van een plekje binnen een commissie te verzekeren. Mis deze kans niet!
Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om langs te komen in de bestuurskamer C0.11 elke werkdag van 11.00 – 14.00 of stuur ons een e-mail tijdens de vakantie!

Liefs,

Estelle, Demi, Jenny, Pascal, Lisa en Milou

[kleo_button title=”Download de Informatiefolder” href=”https://mercuriusuva.veebihai.com/wp-content/uploads/2017/06/Commissiefolder_20172018.pdf” style=”default” size=”” ]