Geen onderdeel van een categorie

Ontmoet onze communicatiewetenschap alumni op 16 november!

Namens het College en Graduate School of Communication nodigen we je graag uit voor ons alumni evenement op 16 november met Lukas Wegenast (Senior Associate, Finsbury Glover Hering), Hande Corapcioglu (Communications Manager, Philips), Vincent Visser (Digital Marketing Strategist, Linksom) en Tim Grossheiman (Consultant, STX group). Zij zijn allemaal gestart bij de Universiteit van Amsterdam en hebben nu een bloeiende carrière.

Ben je geïnteresseerd in hun succesverhaal en wil je weten welke weg zij hebben afgelegd om te komen waar ze nu zijn? Zij zullen je alles vertellen over hoe ze zijn begonnen, hoe ze aan hun huidige baan zijn gekomen en wat hen heeft geholpen bij het vinden van een baan. Kom onze alumni ontmoeten en laat je inspireren voor je eigen carrière pad.

Alle studenten zijn welkom om deel te nemen aan dit evenement. Het evenement wordt gehouden in ‘de Brug’ op het Roeterseiland van 17.15 – 21.00 uur. Na een introductie van de studievereniging Mercurius zal elke alumnus een lezing geven van 20 minuten en daarna is er tijd om vragen te stellen. We sluiten het evenement af met een borrel waarna er voldoende tijd is om te netwerken.

Mis dit evenement niet! en schrijf je nu in via deze link:

https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3K6yCrIYscprId8

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op 16 november!