Boeken, Studie

Start boekverkoop 2021/2022

Het is weer zover, de boekverkoop is begonnen! Wil jij je boeken voor het eerste semester met korting kopen? Mercurius leden kunnen hun boeken bij Smartbooks bestellen met tot 13% korting! De boekverkoop voor het eerste semester is nu gestart en eindigt op 3 september om 23:59! Wees er dus snel bij om jouw boeken op tijd voor het academische jaar binnen te hebben. Klik hier voor meer informatie en om te bestellen.

Let op: Je moet lid zijn van Mercurius om korting te krijgen op je boeken. Dit zal gecheckt worden voordat je je boeken ophaalt of voordat ze verstuurd worden. Je kan lid worden op onze website of op de website van SmartBooks.

Ben je een eerstejaars en moet je boeken bestellen? Lees dit goed door!
Voor het vak Methods of Communication Research and Statistics / Methoden van Communicatieonderzoek en Statistiek-MCO/S wil de faculteit dat je verschillende boeken bestelt voor de Nederlandse en Engelse track.

Ben je ingeschreven voor de Nederlandse Track? Bestel de boeken voor het vak ”Statistics / Methoden van Communicatieonderzoek en Statistiek-MCO/S”.

Ben je ingeschreven voor de Engelse Track? Bestel de boeken voor het vak ”Methods of Communication Research and Statistics / Methods”.