Geen onderdeel van een categorie, Lustrum

Assessment Center: Mercurius x Careerstarter x YTF

Na onze studie zal een groot gedeelte van ons een baan zoeken. Maar hoe bereid je jezelf voor op een solliciatiegesprek, of de strenge assessment procedures die sommige bedrijven gebruiken om de beste mensen te selecteren?

 

Geen zorgen! De Lustrum commissie zorgt niet alleen voor het netwerk van mensen die je hebt opgedaan tijdens andere activiteiten, maar we zorgen er ook voor dat je praktische vaardigheden op doet.

 

Het Assessment Centrum in samenwerking met Careerstarter en Young Talent Factory bestaat uit een e-assessment training die ingaat op een aantal belangrijke elementen van een e-assessment (namelijk het logisch, verbaal en numeriek redeneren). Na de training ben je bekend met de vragen en kan je ook strategiëen toepassen om een maximaal resultaat te behalen!

 

Young Talent Factory zal ook aanwezig zijn tijdens dit Assessment Center en zal voor een aantal dingen zorgen. Zo zullen ze een professionele foto voor je CV schieten, is er iemand die je CV kan checken en is er zelfs iemand waarmee jij je sollicitatie vaardigheden kunt oefenen tijdens het SHINE-gesprek! Tijdens dit gesprek zal je feedback en tips ontvangen zodat jij daar baat bij hebt tijdens een sollicitatie.

 

Voor de e-assessment training kun je je opgeven via onderstaande link. LET OP: er zijn maar een bepaald aantal plekken!

 

Wil je langskomen om een professionele CV-foto te laten maken of tips voor je sollicitatie te ontvangen? Geen probleem, je kunt langslopen!

 

Na het Assessment Center ben jij er klaar voor!

RSVP [button size = “medium” style = “secondary” text = “hier!” link = “https://mercuriusuva.veebihai.com/event/assessment-center-mercurius-x-careerstarter-x-ytf/” target = “”]