Bestuur, Geen onderdeel van een categorie, Mededelingen, Vereniging

Informatieavonden Mercuriusbestuur 2017-2018

We zitten alweer over de helft van dit collegejaar, wat betekent dat de zoektocht voor het Mercuriusbestuur van collegejaar 2017-2018 gaat beginnen. Lijkt het jou wel wat om een grote rol te spelen in een vereniging met ruim 650 leden? Wil je graag veel nieuwe mensen leren kennen en ook nog eens je cv een boost geven? Lees dan snel verder!

Binnen het Mercuriusbestuur zijn er zes verschillende functies. We snappen dat niet iedereen helemaal op de hoogte is van wat iedere functie inhoudt. Daarom hebben we een informatiefolder geschreven met veel informatie over de verschillende functies en over het bestuur in het algemeen. Dit boekje kun je hier downloaden.

We hebben geprobeerd zoveel mogelijk informatie in dit boekje te stoppen, maar we begrijpen het als je na het lezen van het boekje nog vragen hebt. Daarom organiseren we op 13 en 16 maart informatieavonden. Op deze avond zullen we een korte presentatie geven over het bestuur en de verschillende bestuursfuncties en bieden we jou de mogelijkheid om vragen te stellen. De informatieavond op 13 maart is van 19:00 tot 20:00 uur en de informatieavond op 16 maart van 17:00 tot 18:00 uur. Beiden zullen plaatsvinden in lokaal C1.06 in gebouw B/C van Roeterseiland.

Je hoeft je niet in te schrijven voor deze informatieavonden, je kunt gewoon langskomen. We hopen je daar te zien!

Wil je al solliciteren? Dat kan door een motivatie + je cv te mailen naar [email protected]. Je kunt solliciteren op één functie, maar ook voor meerdere een voorkeur geven. De deadline voor het solliciteren is vrijdag 31 maart 23:59.